informatie COVID- 19

[laatste update: 5 november 2020]

Sinds eind februari heerst het coronavirus (COVID-19) in Nederland. Op deze pagina lees je meer over ons beleid omtrent dit virus. De consequenties voor bijeenkomsten van opleidingen, trainingen lees je hieronder.

Opleidingen en trainingen

Tijdens de persconferentie van 3 november scherpte het kabinet de coronaregels nogmaals aan. Ook gaf het kabinet aan dat de gedeeltelijke lockdown, die sinds 14 oktober van kracht is, tot zeker medio december zal duren.

We geven met dit besluit gehoor aan de oproep van het kabinet om het aantal contactmomenten en reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken. We willen hiermee onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om het virus terug te dringen.

 

Opleiden en trainen op locatie

Wanneer de situatie het weer toelaat om op een veilige manier samen te komen op locatie zullen we dat uiteraard weer doen. Samen met onze opleidingslocaties zorgen we ervoor dat cursusbijeenkomsten op een gezonde en verantwoorde wijze plaatsvinden. We baseren ons hierbij op ons brancheprotocol, de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Een greep uit de maatregelen die we hebben genomen:

  • Bij het betreden van de cursusruimte moeten de handen gedesinfecteerd worden met een aanwezige gel of spray;
  • Voldoende ruimte in de zalen om 1,5 meter afstand te houden;
  • Lunch op zaal of in vooraf gereserveerde tijdsblokken;
  • Looproutes op locaties;
  • Indien mogelijk door één ingang naar binnen en door één uitgang naar buiten.

De gezondheid van onze deelnemers, docent-trainers staat centraal. Daarom is het noodzakelijk dat wanneer je op de opleidingsdatum een van onderstaande stelling betrekking heeft op jou, je thuis blijft en contact met ons opneemt:

  • Je hoest, bent verkouden of je temperatuur is hoger of gelijk aan 38 graden celsius.
  • Je bent gevraagd om in isolatie te gaan.
  • In jouw huishouden hoest iemand, is iemand verkouden of is de temperatuur hoger of gelijk aan 38 graden celsius of is gevraagd in isolatie te gaan.

Voor vragen hierover zijn we te bereiken via mobiele nummers en E-mail 06 -13 67 02 54 of 06 – 10 27 83 53  info@enjoysportscycle.nl